Via Vallen - Jerit Atiku Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 14.8M

Date: 25 Apr 2018

Duration: 04:50

Likes: 86.9K

Via Vallen - Jerit Atiku Video :

Description:

Via Vallen - Jerit Atiku, Aku loro ati ditinggal kekasih

Mudahnya kamu ngucap pergi

Aku loro ati ditinggal kekasih

Ku terpuruk sepi sendiri



Sak bendino aku kelingan karo awakmu

Opo nang kono kowe juga mikirke awakku

Ra ono lanangan liyo sing iso nggantekno awakmu

Tresnomu kependhem jero nang jero atiku



Ku coba melawan duniaku demi kamu

Mergo tanpamu aku ra iso ngerasakke awakku



Ku mohon sayang mengertilah keadaanku

Aku ra iso bernafas tanpa kau di sisiku



Tak ku sangka kamu tega ninggal aku

Ku percaya semua janji manismu

Tak terasa eluh netes di pipiku

Tego tenan kamu ngelarani aku



Opo kamu nggak krungu jerit atiku

Tresnoku jero dihati hanya untukmu

Sak bendino kau buat aku nelongso

Keloro loro sampek tembus ning dodo



Aku loro ati ditinggal kekasih

Mudahnya kamu ngucap pergi

Aku loro ati ditinggal kekasih

Ku terpuruk sepi sendiri



Kelingan mbiyen jaman semono pas kesusahan

Kowe lan aku ra bakal iso dipisahkan

Tapi saiki kowe wes hilang ditelan alam

Membuatku menangis dari siang sampe malam



Duh Gusti kudu piye aku iki

Eluhku nganti garing mergo aku kelingan dek'e

Tresno iki panjenengan sing maringi

Tolong hapuskanlah ikhlaskanlah

Dia dari hatiku ini



Tak ku sangka kamu tega ninggal aku

Ku percaya semua janji manismu

Tak terasa eluh netes di pipiku

Tego tenan kamu ngelarani aku



Opo kamu nggak krungu jerit atiku

Tresnoku jero dihati hanya untukmu

Sakbendino kau buat aku nelongso

Keloro loro sampek tembus ning dodo



Aku loro ati ditinggal kekasih

Mudahnya kamu ngucap pergi

Aku loro ati ditinggal kekasih

Ku terpuruk sepi sendiri

Ku terpuruk sepi sendiri

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Jerit Atiku Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Jerit Atiku, download musik Via Vallen - Jerit Atiku, download Video Via Vallen - Jerit Atiku, Via Vallen - Jerit Atiku mp4
Download Lagu