Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 1.4M

Date: 15 Jan 2018

Duration: 04:08

Likes: 21.4K





Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton Video :

Description:

Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton , Tanpo Alas Koe Lungo Biyen Kae
Raono Mesakne Aku Sitik Wae
Ngaboti Tresno Anyarmu Lalu Kau Tinggalkan Aku
Tersakiti Sendiri Di Malam Itu

Koe Lungo Pas Aku Sayang-Sayange
Tanpo Pamit Koe Ngadoh Ngono Wae
Aku Ra Ngerti Salahku Dan Kau Campakkan Diriku
Bersanding Dengan Kekasih Barumu

Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Koe Lungo Pas Aku Sayang-Sayange
Tanpo Pamit Koe Ngadoh Ngono Wae
Aku Ra Ngerti Salahku Dan Kau Campakkan Diriku
Bersanding Dengan Kekasih Barumu

Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Abot Tak Trimo Kanti Ikhlas Legowo
Sing Tak Karep Koe Ra Disiyo-Siyo
Ben Cukup Mung Aku Korban Janji Manismu
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku
Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Udan Bledek Kang Dadi Saksiku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton , download musik Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton , download Video Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton , Via Vallen - Korban Janji Guyon Waton mp4
Download Lagu