Ska 86 - Bojo Galak Ska Reggae Version Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 2.3M

Date: 18 Dec 2017

Duration: 05:00

Likes: 10.6K





Ska 86 - Bojo Galak Ska Reggae Version Video :

Description:

Ska 86 - Bojo Galak Ska Reggae Version , wis nasibe kudu koyo ngenenduwe bojo kok ra tau ngapenakeseneng muring, omongane sengakkudu tak trimo, bojoku pancen galak
saben dino rasane ora karuanngerasake bojoku sing ra tau perhatiannanging piye maneh atiku wes kadung tresnosenajan batinku ngampet ono njero dada
yo wes ben nduwe bojo sing galakyo wes ben sing omongane sengakseneng nggawe aku susahnanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing atitak trimo sliramu tekan saikimungkin wes dadi jodonesenajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saikikliru sitik wae aku mesti diseneniameh dolan ro konco kok ora diolehkesenenange nuduh dikira lungo ro liyane
yen wes ngono aku mung bisa menengtak jelasno malah mung nggawe kowe sepanengdi matamu aku iki ora tau benerkabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengakseneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisahtak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saikimungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempekudu tak lakoni yen pancen ngene dalaneabote nduwe bojo sing galaklek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat atinganti tekan mati sliramu tetep nang atidistel kendo wae, tak nikmati uripesenajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopitetep cinta senajan bojoku galak
yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengakseneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisahtak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saikimungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengakseneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisahtak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saikimungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ska 86 - Bojo Galak Ska Reggae Version Mp3 Gratis, download mp3 Ska 86 - Bojo Galak Ska Reggae Version , download musik Ska 86 - Bojo Galak Ska Reggae Version , download Video Ska 86 - Bojo Galak Ska Reggae Version , Ska 86 - Bojo Galak Ska Reggae Version mp4
Download Lagu